Menu

АЛЕКСАНДАР РИСТОВСКИ ОСВОИ СРЕБРЕН МЕДАЛ НА 38 -издание на „ВОЈВОЃАНСКА РАКАВИЦА“

АЛЕКСАНДАР РИСТОВСКИ ОСВОИ СРЕБРЕН МЕДАЛ НА 38 -издание на „ВОЈВОЃАНСКА РАКАВИЦА“

Македонскиот младински репрезентативец, Александар Ристовски (81 кг) , член на Шкендија Но Лимит го освои сребрениот медал на 38 – издание на „Војвоѓанска ракавица“.

Ристовски на меѓународниот турнир од А категорија, во финалето во Суботица загуби со прекин во втората рунда од Србинот Алмир Мемиќ.