Menu

Јасин Љама и Гоце Јанески ќе настапат на квалификациите за Олимписките игри во Лондон

Јасин Љама и Гоце Јанески ќе настапат на квалификациите за Олимписките игри во Лондон

Македонските репрезентативци, Јасин Љама и Гоце Јанески, ќе настапат на кфалификацискиот турнир во Лондон за пласман на Олимписките игри во Токио 2020.

Турнирот ќе се одржи од 10. 03.  до 24.03.2020 година.

Јасин Љама ќе се натпреварува во категоријата  63 кг, Гоце Јанески ќе настапи во категоријата  75 кг.