Menu

Author: Admin

Македонската боксерска репрезентација ќе ја претставуваат тројца боксери на Европските игри во Минск од 21 до 30 јуни. За македонската репрезентација ќе настапат: Јасин Љама (до 60 кг.), Гоце Јанески (до 69 кг.) и Арсим Етеми (до 75 кг). На вторите Европски игри ќе настапат околу 4.000 спортисти од...