Menu

БИЛТЕН ОД 27. ДРЖАВНО ПОЕДИНЕЧНО ПРВЕНСТВО ВО БОКС ЗА 2021 ГОДИНА

БИЛТЕН ОД 27. ДРЖАВНО ПОЕДИНЕЧНО ПРВЕНСТВО ВО БОКС ЗА 2021 ГОДИНА

На 05/06.2021 година во салата на „КК Работнички“ во Градски Парк се одржа 27. Државно поединечно првенство во бокс за сениори, јуниори, кадети и деца.

НБФ го објавува билтенот од 27. Државно првенство:

1-BILTEN - POED.DR.PRVN-2021