Menu

документи

Ранг листа клубови за 2020 година, системот во Прва и Младинска лига за 2020 година не се одржа поради пандемијата од Ковид-19. Предлог листa за  користење на средства од даночното ослободување за национални спортски федерации- Боксерска федерација на Македонија. ...