Menu

ФОТО ГАЛЕРИЈА: ЈАСИН ЉАМА ПОБЕДНИК НА ЗЛАТЕН ГОНГ 2019

ФОТО ГАЛЕРИЈА: ЈАСИН ЉАМА ПОБЕДНИК НА ЗЛАТЕН ГОНГ 2019

Боксерот на Чаир од Скопје, Јасин Љама, е прогласен за  победник на 49. издание на „Златниот Гонг“ , откако во финалето со ТКО во втората рунда славеше против Романецот Норберт.

Љама делуваше сигурно и сосема залсужено дојде до престижното признание на меѓунарниот турнир кој е еден од најстарите во Европа и се одржува од 1969 година.

онг