Menu

ФОТО: ПОЗНАТИ СЕ ПРОТИВНИЦИТЕ НА АРСИМ ЕТЕМИ И ЛЕО ЈОВАНОВСКИ НА „ЗАГРЕБ ГРАНД ПРИ“

ФОТО: ПОЗНАТИ СЕ ПРОТИВНИЦИТЕ НА АРСИМ ЕТЕМИ И ЛЕО ЈОВАНОВСКИ НА „ЗАГРЕБ ГРАНД ПРИ“

Денеска во Загреб беше извршена ждрепката за првото коло на меѓународниот турнир „Загреб Гранд При“.

Македонија има двајца боксери, Лео Јовановски за противник  го доби Хрватот  Ноа Језек во категоријата 75 кг, додека Арсим Етеми ќе се сретне со Русинот Рајуан Мајихов во категоријата 81 кг.

Натпрварите започнуваат денеска од 14 часот.