Menu

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЗЛАТЕН ГОНГ 2019

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЗЛАТЕН ГОНГ 2019

Македонскиот репрезентативец,  Јасин Љама е освојувач на 49-от „Златен гонг“.  Во полуфиналната борба Љама беше подобар од Бесфорд Мелаку од Косово, со технички нокаут во втората рунда, а во финалето имаше иста завршница во втората рунда на мечот со Романецот Вас Норберт.

ФОТОГАЛЕРИЈА од „Златен Гонг 2019“