Menu

Ранг листа на клубови за 2020 година

Ранг листа на клубови за 2020 година

Ранг листа клубови за 2020 година, системот во Прва и Младинска лига за 2020 година не се одржа поради пандемијата од Ковид-19.

Предлог листa за  користење на средства од даночното ослободување за национални спортски федерации- Боксерска федерација на Македонија.

Tags: