Menu

ПРЕДЛОГ РАНГ ЛИСТА НА НБФ – ВАУЧЕР 2023

ПРЕДЛОГ РАНГ ЛИСТА НА НБФ – ВАУЧЕР 2023

Во продолжение  предлог ранг листата на боксерски клубови доставена до централната комисија во рамки на Агенција за млади и спорт за доделување / добивање на ваучер за користење на средствата од даночното ослободување согласно Законот за спорт и Законот за данок на добивка за 2023 година.