Menu

кадети Tag

Македонија има четворица боксери на Европското првенство за кадети во Софија кое започнува од денеска и ќе трае се до 3 декември. Денеска во рингот свои борби ќе имаат Енис Алиу и Бекир Лимани. Утре на програмата се борбите на Петар Арсовски кој има шанса со...

Боксерската федерација на Македонија учествува со четворица боксери на Европското првенство за кадети во Софија. Ова е нова шанса за нашите надежи да се натпреваруваат на едно големо натпреварување на кое ќе учествуваат боксери од 19 земји. Македонската кадетска репрезентација ќе ја претставуваат, Петар Арсовски во...