Menu

лах нимани Tag

Боксерот на Шкупи и член на македонската репрезентација, Ардијан Аземи е победник на Меѓународниот тунир „Лах Нимани“ во Приштина. На еднодневниот турнир со скратена програма, настапија боксери од три земји, домаќинот Косово, Македонија и Албанија. Ардијан Аземи победи во категоријата 91 килограм, боксерот на Шкупи и кандидат...