Menu

опрема Tag

Во време на криза и пандемија, Боксерската федерација на Македонија, додели опрема на 27 активни клубови, членки на федерацијата. БФМ се грижи за развојот на боксот во државата, со цел унапредување на боксерскиот спорт, на активните клубови им додели спортска опрема за тренинг. Опремата се состои од...