Menu

ВИДЕО: Гоце Јанески поразен на Олимпискиот турнир во Лондон

ВИДЕО: Гоце Јанески поразен на Олимпискиот турнир во Лондон

Вториот наш репрезентативец кој настапи на квалификацискиот турнир во Лондон, Гоце Јанески загуби од Етерна Квадрадо во технички нокаут во првата рунда.

Ова беа  квалфикаци иза ЛОИ во Токио. Со ова завршија настапите на турнирот во Лондон за нашата репрезентација.