Menu

ВИДЕО: Сите освојувачи на „ЗЛАТЕН ГОНГ“ ДО 2018 година

ВИДЕО: Сите освојувачи на „ЗЛАТЕН ГОНГ“ ДО 2018 година

Боксерската федерација на Македонија ви ги претставува сите освојувачи на „Златен Гонг“ се до 2018 година.